Cornise

La Decora House ai cornise ce realizeaza imbinarea dintre tavan si perete si sunt folosite in mare parte in amenajari interioare clasice, insa gama variata de produse disponibila ne ajuta sa putem aborda si un design ce face parte din sfera modernitatii. Aceste cornise fac mai mult decat a decora zidurile. Ele asigura in acelasi timp tranzitia dintre plafon si perete. Rolul pe care il au este foarte important in design, rotunjesc muchiile si ascund imperfectiunile olnitei sau alte fisuri.

[portfolio_slideshow]

Cornise – profile decorative realizate din poliuretan

Inlocuind vechile decoratiuni interioare realizate din ipsos (stucaturi) aceste cornise (profile decorative cu important impact vizual) sunt create din poliuretan de inalta densitate sau din polimer, fapt ce le confera o definitie foarte inalta a modelului si a formelor, care se pliaza perfect in designul dorit.

Ele pot fi montate cu succes, atat in spatii rezidentiale, in incaperi cum ar fi: living, dormitoare, pe holuri, chiar si in bucatarie sau in baie, acestea rezistand foarte bine la actiunea apei si a aburului, cat si in hoteluri, restaurante, cafenele, magazine sau altele.

Daca te intereseaza si alte produse din gama profilelor decorative disponibile la Decora-House, poti accesa toata gama noastra de produse de acest tip, cu un simplu click aici.



Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    X

    Solicita catalogul de produs

      Am un proiect de amenajare interioara

      Sunt arhitect/designer de interior

      X

      Solicita catalogul
      “Redefineste-ti universul”

        Am un proiect de amenajare interioara

        X