Poze profile pentru amenajari interioare

Indiferent de tipul spatiului pe care il deti, ai profile decorative de interior care isi vor gasi rolul in amenajari interioare. Rolul acestora este de a ajusta imperfectiunile peretilor sau podelelor, dar mai ales ca elemente decorative pentru a adauga stil si personalitate.

Inlocuind vechile profile decorative din ipsos (stucaturi) acestea sunt realizate din poliuretan de inalta densitate si din polimer fapt ce le confera o definitie foarte inalta a modelului si a formelor.

[portfolio_slideshow id=6144]

Cornise si scafe

Cornisele

Cornisele sunt profile decorative pentru amenajari interioare ce realizeaza imbinarea dintre tavan si perete, iar pe langa rolul de a asigura tranzitia ascunzand imperfectiunile olnitei sau alte fisuri, ele au si rolul de a evidentia designul incaperii in intregime. Sunt cel mai adesea folosite in decorurile clasice, insa optiunile disponibile in gama Decora House ofera arhitectilor si designerilor flexibilitatea de a crea si decoruri moderne, inovative.

Scafelele

Scafele sunt profile special create pentru amenajari interioare in care se doreste iluminare indirecta. Se pot monta pe tavan sau pe perete impreuna cu o serie variata de solutii de iluminat (neoane, furtune de lumina, spot-uri etc) redand frumusetea unei fante de lumina indirecta si a unei dispersii de lumina.

Plinte si brauri

Plinte

Plintele sunt decoratiunile interioare dintre podea si perete se pot folosi in realizarea de amenajari interioare impreuna cu diferite tipuri de pardoseli. O alegere potrivita pentru plinta va evidentia podeaua si  va pune in evidenta restul de decoratiuni interioare de pe perete (tapet, vopsele sau tencuieli decorative, cornise polistiren etc).

Gama variata de dimensiuni, duritatea ridicata, cat si multitudinea de forme fac ca decoratiunile interioare din polimer dur sa fie principala optiune de plinta in realizarea unei amenajari interioare profesionale.

Brauri decorative, ancadramente

Acestea includ produse cu ajutorul carora puteti obtine amenajari interioare unice. Cu ajutorul acestora se pot crea ancadramente speciale sau se pot delimita doua zone distincte ale aceluiasi perete.

Coloane si pilastrii

Sunt cele mai sofisticate elemente de design interior din gama profilelor decorative. Cu aerul lor nobil din Antichitate, coloanele si pilastrii pot imbogati decorul unei locuinte prin eleganta, rafinament si stil.

Coloane si semicoloane

Acestea sunt disponibile intr-o  gama varianta pentru a va permite optiuni decorative multiple: canelate sau lise, cu baza tuscan si cu mai multe variante de capiteluri (roman-ionic, corintic si scamozzi).

Pilastrii

Acestea sunt elemente decorative realizate din materiale dure, rezistente la lovituri uzuale si sunt compusi din baza, trunchi si capitel.

 



Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    X

    Solicita catalogul de produs

      Am un proiect de amenajare interioara

      Sunt arhitect/designer de interior

      X

      Solicita catalogul
      “Redefineste-ti universul”

        Am un proiect de amenajare interioara

        X