Tapet decorativ Villa Sienna

Acest tapet decorativ Villa Sienna reflecta opulenta si glamourul pentru care aceasta regiune este cunoscuta. Desenele din colectie au fost special alese, pentru a capta bogatia matasurilor italiene, brocarturilor si textilelor de catifea.

[portfolio_slideshow]

Tapet decorativ Villa Sienna – numit dupa un hotel de lux de pe malul lacului Como – Italia

Traditia este punctul de plecare in crearea acestui tapet decorativ Villa Sienna. Motivele florale detaliate cu finete, efectele deosebite de matase si jacquard ofera o doza de eleganta si modernitate in intreaga colectie. Produse cu ajutorul efectelor de suprafata, bogate tactil cu detalii metalice, tapetul decorativ Villa Seianna creeaza o ambianta stralucitoare. Paleta de culori disponibila se bazeaza pe combinatii complexe si neutre, dar in acelasi timp linistitoare care sunt stratificate pe trend, cu nuante deosebit de frumoase.

Daca alegi sa dai o nota de personalitate casei tale, poti alege acest tapet decorativ Villa Sienna te poate ajuta sa ai parte de designul pe care ti l-ai dorit. Tapetul cu imprimeuri florale este o modalitate excelenta de a introduce o asmosfera calda, relaxata intr-o camera.

In cazul in care ai nevoie de mai multa inspiratie, poti vizualiza toata gama noastra de tapete decorative. Le poti accesa cu un simplu click aici.



Ai ceva de spus?

Fii primul care comenteaza acest articol


MONTAJ SPECIALIZAT

Prin sesiuni specializate de instruire ajungi să ai o echipa capabilă sa implementeze orice proiect. Apelati cu incredere la echipa noastra de montatori!

TRANSPORT GRATUIT

Ai ales finisajele potrivite? Consultantul tău Decora House se va ocupa să ajungă la tine într-o condiție perfectă!

SERVICII COMPLETE

La Decora House beneficiezi de servicii complete de amenajări interioare: finisaje de interior și exterior și livrarea proiectului. Contactează consultantul tău pentru mai multe informații!

DESIGN DE INTERIOR

Am legat relații de lungă durată cu arhitecți și designeri de interior. Îi putem contacta oricând pentru materializarea proiectului tău.

DIVERSITATE AMBIENTALA

Avem sute de produse în portofoliu. De la tapet și vopsea decorativă la profile și placări de pereți neconvenționale. O vizită în showroom te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Cere Oferta

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    X

    Solicita catalogul de produs

      Am un proiect de amenajare interioara

      Sunt arhitect/designer de interior

      X

      Solicita catalogul
      “Redefineste-ti universul”

        Am un proiect de amenajare interioara

        X